A Tribute To The Spotnicks

view

A Tribute To The Spotnicks

Uppträder den: 2019-08-31 14:00 - 15:00 Exportera event

A Tribute To The Spotnicks

De har faktiskt varit så framgångsrika att de kunnat hålla sin karriär levande ända till 2019 då de kvarvarande originalmedlemmarna Bosse Winberg och Bob Lander gjorde sin sista officiella spelning för ett utsålt Musikens Hus i Göteborg. Vem kan klandra dem att de ville runda av sina karriärer när de passerat 80 respektive 77 år?

Att det fanns många som fällde en tår och ville fortsätta att uppleva denna musik stod snart klart, inte minst för de kvarvarande medlemmarna som är av lite yngre årgång. Så de bestämde sig för att starta ett tribute-band till The Spotnicks bestående av medlemmar som alla spelat med The Spotnicks men som ändå inte räknas till originalmedlemmarna. Sagt och gjort, samma kväll som The Spotnicks spelade sin sista spelning på Musikens Hus i Göteborg hade dessa kvarvarande medlemmar sin första spelning med bandet ”A Tribute To The Spotnincks”.  

Nu har vi på Eksjö Stadsfest fått chansen att ge er denna musikaliska upplevelse av musik och nostalgi. Vi välkomnar A Tribute To The Spotnicks på lördag den 31 Augusti.


Print
Betygsätt den här artikeln:
3.6