A.C.T.

view

A.C.T.

Dags för en utmaning för publiken på Eksjö Stadsfest!

Uppträder den: 2019-08-31 18:20 - 19:20 Exportera event

A.C.T.

Det enda som är förutsägbart med A.C.T.:s musik är att den är oförutsägbar. Den är full av oväntade vändningar och plötsliga girar och beskrivs ofta som en äventyrlig resa i musikens värld. A.C.T. menar att de vill spela musik som inte bara är utmanande för publiken att lyssna till utan även för bandet att spela. Även tränade öron kan ha svårt att hänga med i svängarna på direkten. En av ljudteknikerna vid deras senaste studioinspelning sa:
”Nu börjar jag fatta er musik. Först kommer introt, sen en vers och sen… ja, sen kan vad som helst hända”.  

A.C.T. bildades 1994 och har kommit att bli ett av Sveriges mest hyllade progressiva rockband. De kan kallas ”old school progressive” med influenser som ELO, Queen och Saga. A.C.T. var som mest produktiva kring millennieskiftet då deras tre första album kom ut. Efter fjärde albumet, som kom 2006, var det tyst från dem till 2014 då de äntligen bröt tystnaden genom att släppa albumet ”Circus Pandemonium”.  

Nu står de redo att fira sommaren 2019 med spelningar på Sweden Rock och såklart på vårt alldeles egna Eksjö Stadsfest. A.C.T. äntrar scenen lördag 31 augusti!


Print
Betygsätt den här artikeln:
3.9