Bilentusiaster se hit!

view

Bilentusiaster se hit!

  • 29 augusti 2019
  • Författare: Eksjö Stadsfest
  • Antal visningar: 2783
  • Kommentarer

Uppträder den: 2019-08-31 10:00 - 15:00 Exportera event

Bilentusiaster se hit!

Buildersfamily startades under sommaren 2015. Till en början var det bara Robin och kusinen Rasmus som skulle starta detta för att det var en rolig grej att kunna visa upp bilarna lite mer. Eller bli igenkända. Namnet kommer från deras efternamn som är buder. Vilken gör det hela lite roligare när man väl får reda på det också. Därför är det il i parenteser.

Men snabbt efter att dom hade gjort detta med att starta ett gäng (”crew”) så blev dom bra vänner med flertalet bilintresserade som senare blev med i crewet. Dom tar inte in vilka som helst utan man måste ha stark relation till dom som är med i gänget . Allt för att det ska bli så seriöst/bra och roligt som möjligt!

- Det finns inte heller några direkta krav på bilarna eller något speciellt bilmärke för medlemmarna som går med. Utan mer att det ska vara en fin och fräsch bil som helst sticker ut en del. Dock hittar du inga original bilar här så en del måste ju vara fixat på bilen. Det kan ju vara allt från nya häftiga fälgar, breddningskit, sänkningar, ja finns ju massor att göra på en bil. Idag är vi 15 medlemmar säger Robin.

Redan efter deras första säsong som team så vann dom ett pris som heter ”årets team” på en bilgala i Trollhättan som kallas ”greenlight galan.

- Det vi gör är att åka runt på bilträffar runt om i hela sverige tillsammans. Där vi visar upp våra bilar. Även andra länder ibland. Vi har under 3 år även ställt ut flertalet bilar i klubbmonter på elmia bilmässa i Jönköping avslutar Robin.

Print
Betygsätt den här artikeln:
3.6