Captain Jack´s Army

view

Captain Jack´s Army

  • 23 maj 2017
  • Författare: Ordförande
  • Antal visningar: 4404
  • Kommentarer

Uppträder den: 2017-08-26 Exportera event

Captain Jack´s Army

Captain Jack’s Army är ett keltiskt punkrockband uppblandat med nordiskt vemod. Bandet bildades 2011 med ursprungstanken att vara ett tributeband till banden Flogging Molly och Dropkick Murphy’s. Kreativiteten tog dock över och snart började de publicera och spela eget material inom genren.

På kort tid har Captain Jack’s Army lyckats arbeta upp ett starkt rykte om att vara ett av de bästa livebanden i Östergötland.  Inte sällan dansar både besökare och band på borden och musiken lockar både de mest inbitna som deras barn och morföräldrar. ”Det första band som fått min publik att stå upp och dansa på 7 år” var en arrangörs ordval och kanske var det också denna energi i både musik och uppträdande som till slut vann LHC’s gunst. Hösten 2014 blev Captain Jack’s Army nämligen tillfrågade med ett hedersuppdrag, att skriva både ett instrumentalt intro samt en låt på svenska om Linköping. Dessa låtar skulle spelas vid varje LHC-match på SAAB Arena i Linköping och få igång fansen på läktarna. Lite senare ”Drömmar gror vid Stångebro” debut på P4.

Låtar som ”Royal Arms”, ”One for all” och duettballaden ”Stranger” har också blivit stora favoriter bland fansen och även skapat möjligheter för bandet att åka utomlands på turné, bandet har bland annat haft spelningar i Tyskland och Tjeckien.

Förra året var CJA tvungna att ställa in sin spelning på Eksjö Stadsfest, men nu tar de nya tag och ger sina fans möjlighet att se dem i år stället!

Cheers!

Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
3.1