CJ Ramone (USA)

view

CJ Ramone (USA)

  • 2 juni 2017
  • Författare: Ordförande
  • Antal visningar: 6865
  • Kommentarer

Uppträder den: 2017-08-25 Exportera event

CJ Ramone (USA)
CJ Ramone (USA) tillhör en mycket speciell familj med ett efternamn som burits av endast 8 personer i rockhistorien.
 
CJ Ramone verkade som basist i det legendariska och New Yorkbaserade punkbandet Ramones. Ramones, ett av historiens största och mest inflytelserika punkband gjorde ca 2200 spelningar och inspirerade band som The Clash, The Damned, och Sex Pistols. 1989 ersatte CJ Ramone originalmedlemmen Dee Dee Ramone och stannade fram till bandets sista spelning 1996. Kanske ett av de tuffare arven man kan ta sig för att förvalta. CJ Ramone gjorde detta med bravur och var med på de 6 sista albumen som Ramones släppte. Det sista 1996.
 
Under sitt gamla släktnamn turnerar nu CJ Ramone över världen och släppte så sent som i mars sitt tredje soloalbum ”American Beauty”. CJ Ramone levererar på samma sätt som Ramones snabb, enkel, melodiös rock/punk med inslag av surf. CJ Ramone är en rock-/punkakt som vi lovar inte kommer lämna någon stillastående. Vi har också blivit lovade en del gamla Ramonesklassiker på repertoaren, så missa för all del inte detta!
 
Den 25:e augusti gästar alltså denna levande legend Eksjö Stadsfest.  
 
(CJ Ramone ersätter The Exploited, som tyvärr pga sjukdom blivit tvungna att ställa in stora delar av sin vår/sommarturné, bland annat den i Sverige/Eksjö Stadsfest). 

 

Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
2.7