Driver

view

Driver

Fortfarande heta och aktiva musiker!

  • 7 april 2015
  • Författare: Ordförande
  • Antal visningar: 4148
  • Kommentarer

Uppträder den: 2015-08-29 Exportera event

Driver

Driver spelade in sin debut CD “Driver” i gamla anrika Starec Studios i Växjö 1994. Musiken beskrevs i media som ”melodiös med ett rejält rock-gung”. Bandet deltog i Rock-SM 1994 där de vann deltävlingen i Växjö och tog sig till en andra plats i semifinalen på KB-hallen i Malmö. De spelade både runt om i Småland och i Stockholm. 1995 spelade de in sin andra skiva ”Blind Justice” på Spelverket i Eksjö.

Jimmy Pinaitis som också är känd ifrån kult-punkbandet Pejnäs Ork (Eksjö) och som också ska spela på RnR Reunionspelningen, är bosatt i Alicante (Spanien) och har vi sidan om sitt skivaktuella band RADIOz vilket varit nominerade i Latin Grammy Awards tre år i rad. Jörgen Björk kan man numera avnjuta i det mycket populära coverbandet AMAZON (Nässjö). Peter bor sedan åtta år tillbaka i Toronto Kanada där han driver eget företag som videoregissör. Han har gjort en mängd musikvideos, bland annat en till Jimmys band RADIOz. Strax efter flytten till Kanada blev Peter anställd som gitarrist i det kanadensiska rockbandet ”Robin Black & the Intergalactic Rock Stars” och turnerade runt om i Kanada samt England, Skottland och Wales.

Bandet består alltså 2015 av originalmedlemmarna Jörgen Björk, Patrik Mörn (F.d. Carlsson), Jimmy Pinaitis samt Peter Arvidsson. Trots att bandmedlemmarna sedan många år är spridda runt om i världen har kompisandan och musiken på ett eller annat sätt fortsatt att hålla dem samman.

Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
2.3