Estraden

view

Estraden

Uppträder den: 2019-08-30 20:30 - 21:10 Exportera event

Estraden

Som första singel släpptes nämligen ”Mer För Varandra” som de gjorde tillsammans med Norlie & KKV. Den blev , som ni förmodligen redan vet, snabbt en hit och blev listetta i Sverige med över 30 miljoner spelningar på Spotify. Tv-debuten ägde rum under P3 Guld genom ett omtalat framträdande. Nyligen släppte estrad sin andra singel ”Vårt År” tillsammans med Tjuvjakt som just nu befinner sig i topp 10 på Spotify Top 50.

Du har garanterat hört talas om estrads medlemmar tidigare, i varje fall kan vi lova att du hört deras musikaliska skapelser. Innan de började göra musik ihop som en grupp gjordes de nämligen olika samarbeten på skilda håll med stjärnor så som Avicii, Kygo, Astrid S, Molly Sandén och Tjuvjakt. Intresset för det egna låtskrivandet tog fart någonstans i pauserna mellan låtskrivandet för andra artister och under sena nätter skapade de det som idag är Estraden.

Under våren släpper estrad sin debut-EP och i sommar gör de äntligen sina första gig. Naturligtvis är de tvungna att göra ett stopp hos oss på vår stadsfest för att förgylla Eksjös sista helg i augusti. Missa inte estrad när de uppträder fredagen 30 augusti.


Print
Kategorier: Fredag, GSP Club Fredag
Betygsätt den här artikeln:
3.0