Green Street Park

view

Green Street Park

  • 19 juni 2013
  • Författare: Jojo
  • Antal visningar: 3297
  • Kommentarer
Green Street Park
Green Street Park (GSP) har blivit ungdomarnas hak på Eksjö stadsfest. Förutom scenen med populära artister så har GSP blivit området där ungdomarna har möjlighet att se, visa upp och prova på. I ena hörnet står en skateboardramp där åkarna verkar strunta i om festivalen har börjat eller slutat eller om det är dag eller natt. Åkarna flyttar in för helgen. I andra hörnet står tältet där ungdomarna har sitt fik där den dagtid fylls av modevisningar, dj skolor, uppträdande, dans uppvisningar och spel i alla dess former. Kvällstid förvandlas tältet till stadsfestens klubb med dj´s och house musik, stroboskoper och rökmaskiner.

Däremellan finns scenen med stjärnorna i Norlie & KKV, Syster Sol, De Vet Du, Kwaai feat. Adam Tensta, Cleo, Chords, Kristin Amparo, Dirty Jens (sjukstugan), SA DMC Worldchampion 08-09 Tha Cutt från Sydafrika, Broken Door och de nya stjärnskotten Niello och Tjuvjakt. Avslutas på lördagen med hejdundrande klubb golv och skum party med Svartbas.

”Det kommer aldrig vara stilla i Green Street Park. Det är här det händer!” säger Oskar Mörk som är med i GSP Crew som är en grupp Eksjöungdomar som har bildats för att jobba under sommaren med att fylla GSP med aktiviteter.

Print
Kategorier: Veckonyhet, 2013 Medium
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
4.2