Hoffmaestro

view

Hoffmaestro

Startar på max och bara ökar!

  • 13 maj 2015
  • Författare: Ordförande
  • Antal visningar: 8190
  • Kommentarer

Uppträder den: 2015-08-28 Exportera event

Hoffmaestro

Sedan ca 10 år tillbaka har det 11 man starka Hoffmaestro etablerat sig som en av de absolut största och populäraste liveakterna i Sverige. Bandet kommer av hårt arbete, fantastiska liveframträdanden och naturligtvis ett stort antal hits som faller den breda publiken i smaken, ”festivalrävar” såväl som ”fotbollsmorsor” har fattat vad Hoffmaestro har att erbjuda.

Hoffmaestro, precis som några av de större internationella akterna i samma genre t ex Gogo Bordello och Manonegra (Mano Chao), blandar på ett villkorslöst sätt Ska, Soul, Country, Hip hop, Folkrock, Reagge och Punk till sin egna breda och uppskattade stil. Med andra ord så finns det bara ett Hoffmaestro.

Hoffmaestrohits som ”Highwayman”, ”So You Do”, ”Young Dad”, ”Seize the Day” och ”Memories in Blue” genererar bara de, ca 100 000 000 nedladdningar på Spotify. Singeln "Round It Goes" blev en hit på Trackslistan i november 2010 med plats 9 som bästa placering. "Memories In Blue" gick in på Svensktoppen den 19 juni 2011 där den blev långliggare till och med 8 januari 2012. I december 2011 gjorde Hoffmaestro låten "Your Ways" i samband med välgörenhetskampanjen Musikhjälpen i Sveriges Radio P3. Låten skrevs i samarbete med ca 100 andra låtskrivare, känna och okända, utifrån ett urval på ca 2400 bidrag (kända bidragare: Adam Tensta, Niklas Strömstedt, Sarah Dawn Finer, Linnea Henriksson, MRTN, Armand Mirpour med flera). "Your Ways" släpptes sedan som singel och går att ladda ner digitalt. Pengarna som kom in skänktes till Musikhjälpen 2011.

Hoffmaestro har de senaste åren varit ett av de band som Eksjö Stadsfests publik önskat mest skall komma åter. Fiesta Eksjö säger därför med denna bokning: ”var så goda, då fixar vi väl det!” och hoppas att publiken med denna bokning blir lite extra glada!

Hemsida I Facebook I Youtube

Print
Kategorier: 2015 Big
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
3.8