Louisiana Avenue

view

Louisiana Avenue

Det är karneval, det är glädje och alla ska me!

Uppträder den: 2019-08-31 18:00 - 19:00 Exportera event

Louisiana Avenue

Bandets frontman Pär Stenhammar och hans åttamannaband sprider kärlek, galenskap och den karaktäristiska inkluderande men ändå uppslupna stämning som utmärker New Orleans folkfester.

Louisiana Avenue släppte sitt debutalbum 2019 och det firades med en slutsåld konsert där bandet bjöd på en så makalös upplevelse att musikmagasinet LIRA:s recensent utnämnde dem till ”Sveriges bästa live-band”.

Louisiana Avenues koncept Carnival Caravan har tagit festen till nya dimensioner. Det är en karnevalvagn som byggts för spelningar och möten mellan människor som ska ge känslan av kärlek och glädje. Vagnen kan användas som en extra scen för att skapa ett helt unikt festivalområde eller som en hemlig scen där bandet kan bjuda sina fans på intima spelningar.
Fiesta Eksjö var på plats i Luleå under Sweden Live och fick delta i den fest Louisiana Avenue skapade med sitt showcase. Denna fest måste vi bara ta till Eksjö. Därför är vi stolta att få meddela att Eksjö kommer att förvandlas till New Orleans och vår stadsfest kommer få en touch av Mardi Gras sista helgen i augusti.

Louisiana Avenue kommer att öppna lördagens festligheter från stora scen men för att verkligen ge er den fulla upplevelsen så kommer Louisiana Avenue även att uppträda på gator och torg under festivalens båda dagar.   


Print
Betygsätt den här artikeln:
3.3