Måns Zelmerlöw

view

Måns Zelmerlöw

Mums Mums

  • 24 mars 2015
  • Författare: Ordförande
  • Antal visningar: 8169
  • Kommentarer

Uppträder den: 2015-08-28 Exportera event

Måns Zelmerlöw

Svenska folket, den internationella juryn och Fiesta Eksjös bokningsgrupp är helt överens, först kommer Måns Zelmerlöw…sen kommer ingen…och sen kommer resten av artisterna i årets upplaga av melodifestivalen!

Ingen artist har tidigare vunnit svenska melodifestivalen med en mer övertygande marginal än Måns Zelmerlöw. Med låten Heroes vill Måns säga något, han vill rikta ljuset mot de som står upp mot mobbing och utanförskap. En mission som Fiesta Eksjö och Eksjö Stadsfest utan tvekan står bakom. Efter att ha gjort det mesta som artist, deltagit i Idol, varit med i Så ska det låta, jobbat som musikalartist, släppt 6 album, 12 singlar, jobbat som programledare för Melodikrysset, för Melodifestivalen och Allsång på skansen samt jobbat som låtskrivare, planerar nu Måns ett nytt album till sommaren och naturligtvis en efterlängtad turné med nytt band. Fredagen den 28/8 kommer Måns med full show till Eksjö Stadsfest!


- Jag lever i det största lyckoruset någonsin nu efter finalen och är så otroligt taggad att få komma ut och träffa alla fans i sommar! Eurovision blir en magisk upplevelse och en häftig uppvärmning inför sommaren. Jag vill verkligen tillägna The Heroes Tour till alla älskade fans som röstat och hejat på mig under resan. De är mina hjältar!

(Citat Måns Zelmerlöw, Källa Live Nation)

 

Print
Kategorier: 2015 Big
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
4.4