Moment

view

Moment

Tillsammans på allvar (igen)

  • 14 april 2015
  • Författare: Ordförande
  • Antal visningar: 4486
  • Kommentarer

Uppträder den: 2015-08-28 Exportera event

Moment

Moment bildades 1989 och var under en treårsperiod Eksjös popband nummer 1. Inspirerade av dåtidens elektroniska musikscen samt förtjusta av Lustans Lakejers texter så skapades flera hits som till exempel ”Sista Modellen”, ”Långt efter vår sista dans” och ”Tillsammans på allvar”.

Moment var en föregångare till Kent med utlämnande texter och starka popmelodier som än idag sitter kvar på näthinnan på många. Bandets replokal var Mats pojkrum och många texter skrevs på servetter på Lennarts. Bandet gjorde flera konserter i Eksjö, Aneby och Tranås. På scen var Moment något extra att se. Mycket tack vare deras trogna fans som gav konserterna en högre dimension genom allsång och ständig ”stage diving”.

Efter att bandet splittrades har flera medlemmar i bandet gått vidare i musikens tecken. Idag ser vi Jonas Magnusson och Mats Hagbranth i det lokala Eksjöbandet ”Oakland”. Sångaren Tony Ersborg är mest känd för att varit klubbarrangör under ett decennium för den hyllade klubben ”Romo Night” i Göteborg” men han har även varit med i synthbanden Xhile och Top Gun. Pelle har underhållit som trubadur.

Moment ser fram emot denna återföreningsspelning på Eksjö Stadsfest mycket och utlovar en kavalkad av Moment-hits. Bla: ”Du tar mig någonstans, långt efter vår sista dans….Allt, allt det du är, det är därför som jag är här”

 

Medlemmar: Jonas Magnusson (gitarr, synth), Mats Hagbranth (gitarr, synth), Pelle Grahm (synth), Tony Ersborg (sång)Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
5.0