Povels Naturbarn

view

Povels Naturbarn

  • 17 april 2017
  • Författare: Ordförande
  • Antal visningar: 6813
  • Kommentarer

Uppträder den: 2017-08-25 Exportera event

Povels Naturbarn
Povel Ramels betydelse för svensk nöjes- och humorhistoria kan knappast överskattas. Underfundiga visor med kluriga och halsbrytande texter är ett signum för honom. Med en enastående rik och mångsidig produktion av sånger, revyer och krogshower har han satt djupa spår i svensk underhållning.

Povels Naturbarn med Lotta Ramel, Mikael Ramel och Backa Hans Erikssons hyllas som ”eminenta” och ”utsökta”, de benämns som ”stor scenkonst med utsökt samspel” och anses vara underhållning av bästa sort när de hyllar Povel.

Povels Naturbarn levererar en sprudlande energi och de som är uppväxta med eller bara älskar giganten Povel Ramel kommer inte bli besvikna. Med varm humor och ett kärleksfullt agerande kommer Lotta, Mikael och Backa Hans föra publiken igenom Povel Ramels musikskatter

Naturbarnen har förutom ett sjuttiotal spelningar på Västkusten också medverkat vid Virserums Musikdagar, Västerviksfestivalen, Lunds Humorfestival, Mellby Atelier i Kivik, Stockholms Stadsteater, Göteborgs Stadsteater, Parkfesten i Nora, Alingsås teater, Teaterbaren i Orsa m.m.

Den 25:e augusti kommer Povels Naturbarn till Smålands största festival Eksjö Stadsfest!

Bild: Jon Edergren


Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
4.8