Spiders

view

Spiders

From Göteborg

  • 8 maj 2015
  • Författare: Ordförande
  • Antal visningar: 4480
  • Kommentarer

Uppträder den: 2015-08-29 Exportera event

Spiders

I höstas malde de ner Europa med en 37 spelningar lång turné. I Sommar gör de ungefär samma sak, sen ger de sig på några av Sveriges största festivaler och mot slutet av Spiders turné 2015 gästar de Eksjö Stadsfest. Den 29 augusti bjuder de Eksjö Stadsfests publik på ett 70-talsluktande ”Riffparty”, ”Motörheadstök” och ”Black Sabbathgung” utöver det vanliga.

Spiders bildades i Göteborg 2010 och släppte 2012 sitt debutalbum ”Flash Point”, vilket nominerades till P3 guld för årets bästa Rock/Metall. Hösten 2014 släppte bandet sitt andra album ”Shake Electric” vilket innehåller för bandet talande låtar som ”Mad Dog”, ”Control” och ”Give Up The Fight”. ”Shake Electric” gick direkt in på albumlistans Topp 10 och nominerades till priser i Grammis, P3 Guld och Bandit Rock Awards.

Spiders med sångerskan Ann-Sofie Hoyles i spetsen får alltså anses vara en upplevelse som inte får missas. För Eksjö- och Nässjöpubliken kanske detta dessutom ger en ytterligare dimension till det hela då hon vuxit upp utanför Eksjö, har i stort sett hela sin släkt i trakterna kring Eksjö och gått i skolan i Nässjö.

Spiders består av: Ann-Sofie Hoyles (sång), John Hoyles (gitarr), Olle Griphammar (bas) och Ricard Harryson (trummor).

Print
Kategorier: 2015 Medium
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
4.5