Vigiland

view

Vigiland

  • 3 april 2017
  • Författare: Ordförande
  • Antal visningar: 12563
  • Kommentarer

Uppträder den: 2017-08-26 Exportera event

Vigiland
Det är väldigt få artister i Sverige som har blommat upp som Vigiland har gjort den senaste tiden. Duon, som består av Claes Remmered Persson och Otto Pettersson från Västervik har med sitt populära bounce-sound slagit sig in på både på folks spellistor och dansgolv landet över.

Vigilands stora genombrott kom 2014 när de slog igenom med hiten ’UFO’ som klättrade upp på topplistorna och Top-10 på Spotify. Senare under 2015 släppte de singlarna "Addicted" och "Shots & Squats" som båda klättrade högt på topplistan, där den sistnämnda blev en av sommarens största låtar och låg etta på Spotify-listan under flera veckor. 2016 blev heller inget undantag för framgång där singeln ’Pong Dance’ blev deras andra Spotify-etta. Vigiland har i dag över 200 000 000 nedladdningar på Spotify med sina hits.

Nyligen har de turnerat flitigt runt om i Sverige och Skandinavien med slutsålda spelningar, så det är efterlängtat att vi till slut kan presentera Vigiland till Smålands största festival Eksjö Stadsfest lördagen den 26:e augusti.
Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
4.0