Zara Larsson

view

Zara Larsson

Tog världen med storm redan som 15 åring med låten "Uncover"!

  • 10 april 2015
  • Författare: Ordförande
  • Antal visningar: 14420
  • Kommentarer

Uppträder den: 2015-08-29 Exportera event

Zara Larsson

Vad har Bruno Mars, Whitney Houston, Miley Cyrus, Lil Wayne och Nicki Minaj gemensamt med Zara Larsson? Jo, de har alla haft framgångsrika samarbeten med några av världens största producenter och låtskrivare. På Zara Larssons debutalbum ”1” medverkar bland andra Claude Kelly, J. Kash, Rickard B. Göransson samt svenska Tove Lo.

Detta tillsammans med Zaras talang, utstrålning och energi är säkert en förklaring till varför Zara Larsson just nu befinner sig i Los Angeles för sin USA lansering. Kanske är det också en förklaring till varför Zara Larsson släppt 4 multiplatina-säljande singlar (bara låten ”Uncover” har i dag sålt 6 x platina och ca 50 miljoner nedladdningar på Spotify). Säkert är det också en förklaring till varför hennes första album ”1”, som släpptes i november 2014, direkt hamnade på 1:a platsen på albumlistan. 13 av 14 låtar på albumet har dessutom nått Spotify´s topp 100. Albumet innehåller förutom genombrottslåten ”Uncover” också bl a de multiplatina-säljande singlarna ”Carry You Home”, ”She’s Not Me” och ”Bad Boys”.

Zara Larsson kan förutom med sina musikaliska säljframgångar stoltsera som finalist i ”Stjärnskott” 2007, vinnare av ”Talang” 2008 (där hon vann med Celine Dions ”My heart will go on”), 2 st Rockbjörnar för ”Årets kvinnliga artist”, liksom nominering till P3 Guld och det faktum att hon är gigantisk i sociala media. Bl a har hon närmare 500 000 följare på Instagram.

Zara Larsson har också gjort sig känd som omtalad bloggare, modeälskare och åsiktsmaskin, inte minst i genusdebatten och har därför bland annat av Expressens nyhetskrönikör blivit kallad för ”feministiskt geni”. Fiesta Eksjö och Eksjö Stadsfest må för säkerhets skull vara politiskt neutrala, men det innebär inte att vi inte gillar människor med åsikter!

Lördagen den 29 augusti äntrar Zara Larsson scenen på Stora torget på Eksjö Stadsfest!

Print
Kategorier: 2015 Big
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
3.8